Ik ben Wout HorselenbergIk ben sinds een jaar of vier vrijwilliger bij GO-Mobiel, ben er door mijn vrouw gevraagd om vrijwilliger te worden. Mijn vrouw doet rolstoel badminton vanaf de oprichting van GO-Mobiel. Ben nu in het bestuur gestapt om de vereniging weer met elkaar groter te maken. Ik heb 36 jaar als eerste operator in een chemische fabriek gewerkt en ben nu drie jaar met pensioen. Verder ben ik ook vrijwilliger bij de Pameijer in de Antoon Coolenstraat 100.

Ik ben Ma de Jong-Dubbeld. Omdat mijn man lid is van GO-Mobiel, ben ik zelf ook bij de stichting betrokken. Elke vrijdagavond sporten enthousiaste vrijwilligers en leden samen. Het is heel positief om te zien wat er met een beperking mogelijk is op het gebied van sport en spel. Dat is de reden dat ik ook graag mijn steentje bijdraag aan deze club.

ik ben Jan de Jong.  Ik ben altijd procesoperator geweest in een volcontinu bedrijf totdat ik een hersenbloeding kreeg.
Na een jaar revalidatie was ik weer behoorlijk hersteld en kreeg ik een aangepaste baan.
Na dit alles kwam ik op de CVA club voor training van mensen die een hersenbloeding hadden gehad.
Daar kwam ik in contact met André Wapenaar en vertelde hem dat je op een gewone sportclub niet meer mee kan.

André vertelde toen dat hij wat voor mensen met een fysieke tekortkoming wilde organiseren. Toen was snel het plan ontstaan om GO-Mobiel op te richten. Leuk hieraan vind ik het regelen van sponsoring voor de club en uiteraard de omgang met de leden.